Συνεργάτες

 • SCHNEIDER ELECTRIC

  SCHNEIDER ELECTRICΗ Schneider Electric με περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, προσφέρει προϊόντα, εξοπλισμούς και υπηρεσίες που συνθέτουν λύσεις για τις αγορές της Ενέργειας και των Έργων Υποδομής, του Κτιρίου, της Κατοικίας, της Βιομηχανίας και των Data Centres.
   Αναλυτικότερα, από τη Μέση Τάση και τον Μετασχηματιστή, προϊόντα βιομηχανικού αυτοματισμού, ισχύος και τελικής διανομής στη χαμηλή τάση, μέχρι το διακοπτικό υλικό.

 • 3M

  3mΗ 3M είναι μια επιχείρηση πλήρως βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα. Παράγουμε χιλιάδες επινοητικά προϊόντα, και είμαστε ηγέτες στα αποτελέσματα των αγορών - από την υγειονομική περίθαλψη και την ασφάλεια εθνικών οδών στα προϊόντα γραφείων και τα λειαντικά & ταινίες.

 • Schmersal

  SchmersalΟι προσπάθειες της ομάδας Schmersal έχουν  σκοπό εδώ και πολλά χρόνια την παραγωγή προϊόντων για την ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Από τις πιο ποικίλες μηχανικές και ηλεκτροευαίσθητα συσκευές μεταγωγής, η μεγαλύτερη ποικιλία στον κόσμο του ρελέ ασφαλείας και τα συστήματα μεταγωγής ασφαλείας για την προστασία του ανθρώπου και της μηχανής.

 • Schmersal

  apcΗ APC by Schneider Electric είναι μέλος της Schneider Electric παγκόσμια οικογένεια των εταιρειών που ασχολούνται με τη διαχείριση της ενέργειας και του αυτοματισμού.

 • Ελληνικά Καλώδια

  ellinika-kalodiaΟ Όμιλος CablelR Ελληνικά Καλώδια είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καλωδίων στην Ευρώπη.
  Ο Όμιλος ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1950 ως παραγωγική μονάδα της τότε Βιοχάλκο και το 1973 απέκτησε νομική μορφή ως ανεξάρτητη θυγατρική με την επωνυμία Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., διευρύνοντας τις παραγωγικές και εμπορικές της δραστηριότητες.
  Σήμερα, ο Όμιλος CablelR Ελληνικά Καλώδια αποτελείται από την εταιρία Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., η οποία λειτουργεί τρία εργοστάσια στη Βοιωτία που παράγουν καλώδια, σύρματα περιελίξεων καθώς και πλαστικά και ελαστομερή μείγματα.

 • Eaton

  eatonΗ εταιρία Eaton παρέχει ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να διαχειρίζονται αποτελεσματικά ηλεκτρική, υδραυλική και μηχανική ενέργεια πιο αποτελεσματικά, ασφαλή και με βιώσιμο τρόπο. Αν και από τις πιο "νέες" εταιρίες στην ελληνική αγορά η EATON πατάει γερά στα πόδια της αφού αποτελεί απόγονο της ηγέτιδας εταιρίας στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό Klockner Moeller.

 • FEAM

  feamH εταιρία FEAM εδρεύει χρόνια στην αντιεκρικτική προστασίας βιομηχανιών και κτηρίων με μία μεγαλη γκαμα αντιεκρικτικών προιόντων όπως αντιεκρικτικά κουτια, φωτιστικά κ.α. Το φάσμα των υλικών της καλύπτεται από  τις πιστοποιήσεις σύμφωνα με τν Ευρωπαική οδηγία.

 • Fluke Corporation

  flukeH Fluke Corporation είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή, τη διανομή και την εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών εργαλείων δοκιμής και λογισμικού.

 • Geyer Hellas

  geyerΟ Ομιλος Geyer Hellas παράγει ηλεκτρoλογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Κατέχει σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς, παρέχοντας μια ευρεία σειρά προϊόντων όπως:

  • Αυτόματες ασφάλειες παντός τύπου
  • Αυτόματοι διακόπτες διαφυγής ρεύματος
  • Πίνακες κενούς και μονταρισμένους
  • Βιομηχανικό υλικό
  • Πριζοδιακόπτες παντός τύπου
  • Οικονομικούς λαμπτήρες και φωτιστικά LED
  • Συστήματα Θυροτηλεφώνων και Θυροτηλεοράσεων
 • HAGER

  hagerΑπό το 1955, η εταιρεία Hager, που ανήκει και διοικείται από τα μέλη της οικογένειας Hager, έχει είναι κορυφαίος προμηθευτής λύσεων και υπηρεσιών για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια.

 • VIOKEF

  viokefΗ εταιρα VIOKEF τα τελευταία 60 χρόνια αγαπά να δημουργεί και να κατασκευάζει φωτιστικά με τα πιο σύγχρομα μηχανήματα και ποιοτικούς ελέγχους που επιτρέπουν να συνδιάζουν την παράδοσης με τους μοντέρνους τρόπους παραγωγής. η γκάμα των προιόντων της μπορεί να εξυπηρετήσει τους πιό απαιτητικούς πελάτες αλλά και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

 • KASSINAKIS SA

  kassinakisΗ εταιρεία KASSINAKIS SA ιδρύθηκε το 1964 από τον κ. Πέτρο Κασινάκη. Είναι μία ελληνική εταιρεία η οποία έχει καθιερωθεί, ως πρωτοπόρος στην παραγωγή και διάθεση συστημάτων διαχείρισης καλωδίων υψηλής ποιότητας.Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της, καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των σύγχρονων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 • KNIPEX

  knipexΗ εταιρία KNIPEX είναι εδώ και πολλά χρόνια η ηγέτιδα εταιρία σε ηλεκτρολογικά, υδραυλικά και άλλα εργαλεία. Με τον πιό σύγχρονο και εύχρηστο σχεδιασμό των προιόντνω τους είναι απαίτητα για κάθε τεχνίτη.

 • ΚΟΥΒΙΔΗΣ

  kouvidisΗ πολύχρονη εμπειρία, η σύγχρονη φιλοσοφία ανάπτυξης, η ολική ποιότητα, οι καινοτόμες λύσεις και ένα αξιόπιστο δίκτυο διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό δικαίως κατατάσσουν την εταιρία στις ηγετικές και ισχυρές βιομηχανίες στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού. Όλα τα προιόντα της εταιρίας ΚΟΥΒΙΔΗΣ για τη προστασία των καλωδίων φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις και είναι κατάλληλα για κάθε είδους εγκατάσταση.

 • Legrand

  legrandΗ Legrand προσφέρει πλήρεις λύσεις στις αγορές εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων και κατοικίας σε σχεδόν 180 χώρες. Έλεγχος και παρακολούθηση των εγκαταστάσεων, διαχείριση καλωδίων, διανομή ενέργειας διανομή δικτύων. Η Legrand παρέχει πολυάριθμες λύσεις για τη διαχείριση του φωτισμού, της θερμοκρασίας, της ενέργειας, των δικτύων και του έλεγχου εισόδου στα κτίρια.

 • Olympia Electronics

  olumpiaΗ εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Το ανθρώπινο δυναμικό της Olympia Electronics ανέρχεται στους 174 εργαζόμενους με 10% στο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

 • OSRAM

  osramΟι λαμπτήρες και τα συστήματα φωτισμού της OSRAM προσφέρουν τη βάση για τη βελτίωση της εμφάνισης του κόσμου γύρω μας, διασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση και επιτρέπουν την αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η OSRAM επιδεικνύει το ίδιο "πάθος για έξυπνο φωτισμό". Ως εταιρεία με διεθνή δραστηριοποίηση, ενθαρρύνουμε επίσης ρητά τις πολιτικές κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο - ενώ χορηγούμε επίσης καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην έδρα της εταιρείας αλλά και στο εξωτερικό.

 • Pepperl + Fuch

  pepperlH Pepperl + Fuchs είναι γνωστή από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο ως πρωτοπόρος και καινοτόμος στην ηλεκτρική προστασία από εκρήξεις και τεχνολογία αισθητήρων. Κύριος στόχος μας είναι πάντα στις ατομικές απαιτήσεις σας: Με πάθος για την αυτοματοποίηση και την πρωτοποριακή τεχνολογία, έχουμε δεσμευτεί να εργαζόμαστε σε συνεργασία με σας τώρα και στο μέλλον. Κατανοούμε τις απαιτήσεις των αγορών σας, την ανάπτυξη ειδικών λύσεων, και την ενσωμάτωσή τους στις διαδικασίες σας.

 • Philips

  philipsΓια περισσότερα από 110 χρόνια, η Philips οδηγείται από το πάθος της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων. Από το ξεκίνημα της λειτουργίας μας, η υπεροχή μας βασίστηκε στην ικανότητά μας να διακρίνουμε καινούριες ευκαιρίες και να τις υλοποιούμε μέσα από τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών.

 • RITTAL

  rittalH RITTAL διαθτει κατασκευή και ανάπτυξη λύσεων για λογαριασμό σας στο περίβλημα, διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, των υποδομών πληροφορικής, λογισμικού και των υπηρεσιών - τυποποιημένο, τέλεια-fit λύσεις για σχεδόν κάθε βιομηχανία.

 • GE Lighting

  generalelectricΣτην GE Lighting κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσει τη δουλειά μας έχει μόνο θετικά αποτελέσματα για τον κόσμο γύρω μας, είτε πρόκειται για την ανάπτυξη προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας, με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

 • Carlo Cavazzi

  carlocavazziH Carlo Cavazzi μια εκ των ηγετικών εταιριών κατασκευής ηλεκτρικών εξαρτημάτων ελέγχου, προιόντων βιομηχανικού αυτοματισμού καισυστημάτων ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα.

 • Lovato Electric

  lovato electrik logoLovato Electric με πάνω από 90 χρόνια στον χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης για βιομηχανικές εφαρμογές.
 • Cooper Univel

  cooperunivelΗ Cooper Univel S.A. εστιάζει ξεκάθαρα σε προϊόντα Ασφαλείας για Οικιακές, Εμπορικές καιΒιομηχανικές εφαρμογές, παρέχοντας προστασία τόσο στην ανθρώπινη ζωή όσο και στην περιουσία προσφέροντας μια μεγάλη επιλογή προϊόντων σε εφαρμογές όπως:

  • Συστήματα Φωτισμού Ασφαλείας
  • Συστήματα Πυρανίχνευσης και Ειδοποίησης
  • Συστήματα Συναγερμού
  • Συστήματα Ανίχνευσης Εκρηκτικών και Τοζικών Αερίων
 • sas

  sas-98 1Η sas είναι μια εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής καινοτόμων προϊόντων φωτισμού LED και προϊόντων διανομής ρεύματος.
 • Unior

  unior lge logoH εταιρία Unior συγκαταλέγεται στις κορυφαίες παραγωγούς προϊόντων μετάλλου παγκοσμίως, καθώς έχει χτίσει την επιτυχία της με εξαιρετικές επιχειρηματικές κινήσεις στους πέντε τομείς ασχολίας της (Εργαλεία χειρός, Μεταλλικά μέρη μηχανών αυτοκινήτων, Παραγωγής μεταλλιών μερών από πεπιεσμένη πούδρα μετάλλου (Sinter), Ειδικες μηχανές παραγωγής και Τουρισμό), οι οποίοι προσφέρουν στον όμιλο ένα ισορροπημενο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων.
 •  Nordex 

  nordex1Nordex Φωτισμός έχει αφιερώσει όλες τις προσπάθειές της στην κατασκευή ενός ευρέως φάσματος βιομηχανικών εξαρτημάτων φωτός. Σήμερα η Nordex βοηθά να διαμορφωθεί το μέλλον της βιομηχανίας φωτισμού ως ηγέτεςστο σχεδιασμό και την κατασκευή. Η Nordex παίζει ζωτικό ρόλο στη λήψη νέων τεχνολογιών αξιόπιστη και προσιτή σε όλο τον κόσμο.
 • CENTRAL

  centralΗ CENTRAL στην αρχική της μορφή ιδρύθηκε το 1970 , με σκόπο την κατασκευή τηλεφωνικών συσκευών & εξαρτημάτων. Η εταιρεία ακολούθησε μια επιτυχημένη εξελικτική πορεία , η εμπειρία και τεχνογνωσία που απέκτησε, την οδήγησαν σε συνεχή βελτίωση της ποιότητας, διεύρυνση του φάσματος των δραστηριοτήτων και των προϊόντων.

 • ΕΤΙ

  eti-logoΑπό το έτος 1950 μέχρι σήμερα, η εταιρία ΕΤΙ έχει εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, καθώς και σε ένα σημαντικό κατασκευαστή των τεχνικών κεραμικών προϊόντων, εργαλείων και εξοπλισμού, καθώς και πλαστικά και τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ.

 • Sirena

  sirenalogoH εταιρία Sirena S.p.A. είναι μια εταιρεία που επιδιώκει με μεγάλη επαγγελματισμό και την εμπειρία της τέχνης της παραγωγής ακουστικές και οπτικές συσκευές σηματοδότησης, με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και τη μέγιστη προσοχή στην ποιότητα και την ασφάλεια.
 • Tridonic

  Tridonic Claim 4cΩς κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος των έξυπνων και αποτελεσματικών λύσεων φωτισμού, η Tridonic σήμερα παρέχει στους πελάτες της και τους επιχειρηματικούς εταίρους για να γίνει πιο επιτυχημένη, καθιστώντας το φωτισμό τους πιο έξυπνο, πιο συναρπαστικό και πιο βιώσιμο. λύσεις συνιστώσα φωτισμού μας προσφέρει ανώτερη ποιότητα, υψηλότερη αξιοπιστία και εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας για να παρέχουμε στους πελάτες μας με ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
 • Schwabe

  schwabeH εταιρία Schwabe ειδικεύεται στην παραγωγή στραγγαλιστικά πηνία για τους λαμπτήρες φθορισμού, υψηλής πίεσης, αλογονιδίων και νατρίου ατμών καθώς και χαμηλής τάσης αλογόνου λαμπτήρες.
 • ΒΙΟΚΑΛ

  biokalΜετά από 40 χρόνια σχεδιασμών, παραγωγής, ελέγχων, καινοτομιών, πιστοποιήσεων, εξαγωγών, η ΒΙΟΚΑΛ ΑΕ συνεχίζει την πορεία της, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία, οδηγούμενη από τη διαχρονική φιλοσοφία της συνεχούς εξέλιξης.
 • LAPP KABEL

  Lapp-Kabel-Logo.svgΣήμερα η LAPP KABEL παράγει καλώδια και αγωγούς για διάφορες βιομηχανίες και αγορές: μηχανικές και συστήματα μηχανικής, η αυτοκινητοβιομηχανία, η τεχνολογία MSR, ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, EDC και περισσότερα.

 • IDEAL LUX

  ideal-luxIDEAL LUX είναι ία από της μεγαλύτερες Ιταλικές εταιρίες φωτισμού. Με χρόνια εμπειρίας στον οικιακό και επαγγελματικό φωτισμό, η IDEAL πορεί να ανταποκριθρί πλήρως στις ανάγγες του ιδώτη και του επαγγελματία.
 • PLUMEN

  plumenΗ PLUMEN είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργισε σχεδιαστικές λάμπες χαμηλής κατανάλωσης. Τρεις διαφορετικής σχεδιάσης λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης καθώς και γκάμα φωτιστικών που δέχονται τους συγκεκριμένους λαμπτήρες διαμορθών ένα νέο desing στον φωτισμό.
 • PHOENIX CONTACT

  phoenixH εατιρα PHOENIX CONTACT προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα ηλεκτρονικά σας, τις ηλεκτρολογικές μηχανές, και τα καθήκοντα του αυτοματισμού.
 • Sofamel

  sofamelSofamel S.L. είναι μια ισπανική εταιρεία αφιερωμένη στην παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού σύνδεσης, καθώς και την ασφάλεια και ηλεκτρικό υλικό προστασίας.
 • KLAUKE

  klaukeH εταιρία KLAUKE, έχei την ανάπτυξη, κατασκευή και διανομή εργαλείων, τις δοκιμές, τα όργανα μέτρησης και ελέγχου, καθώς και τη σύνδεση υλικών για εφαρμογές του ηλεκτρολόγου μηχανικού.
 • Cembre

  cembreΗ εταιρία Cembre είναι μια εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού που ειδικεύεται στους ακροδέκτες, εργαλεία χειρός, εργαλεία μπαταρίας,στυπιοθλίπτες και σιδηροδομικά υλικά. 
 • COSMEC

  cosmecH COSMEC είναι μία πρωτοπόρος εταιρία σε ηλεκτρολογικά υλικά όπως οι πλαστικές, εύκαμπες και μεταλλικές σωλήνες, ρακόρ και εξαρτήματα σωλήνων, ηλεκτρικές πρέσσες και άλλα ηλεκτρολογικά υλικά. 
 • ΜΑΒΙΚΑΛ

  MABIKALΗ εταιρία ΜΑΒΙΚΑΛ διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα ειδικών καλωδίων όπως Καλώδια Ομοαξονικά ,Ομοαξονικά RG , ΘυροτηλεόρασηςΣυναγερμούΜικροφωνικάΤηλεφωνικά εύκαμπτα, UTPΚαλώδια αυτοστήρικτα με ενσωματωμένο συρματόσχοινοΚαλώδια υπόγεια για δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασηςΚαλώδια για ηχητικά συγκροτήματα (HI-FI) καθώς και Καλώδια σήματος CC TV με υψηλές προδιαγραφές.
 • Weidmuller

  weidmueller logo transparent 1Σαν έμπειρος  ειδικός, η Weidmuller υποστηρίζει πελάτες και συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, με προϊόντα,λύσεις και υπηρεσίες στο Βιομηχανικό Περιβάλλον της Ισχύος, του Σήματος και των Δεδομένων.Η Weidmuller, βρίσκεται στις βιομηχανίες και τις αγορές των συνεργατών της και γνωρίζει τις τεχνολογικές προκλήσεις του αύριο. Έτσι, η εταιρία αναπτύσσει συνεχώς ευρυματικές, αξιόπιστες και χρήσιμες λύσεις για τις εξατομικευμένες τους ανάγκες. Μαζί τους, θέτει στάνταρτ στις Βιομηχανικές Συνδέσεις.
 • ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ 

  metalodomiΗ ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1995 και έκτοτε η εξέλιξή της ακολουθεί συνεχή ανοδική πορεία. Η εταιρία δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή μεταλλικών προϊόντων και ειδικότερα στην παραγωγή σχαρών καλωδίων και των σχετικών περιφερειακών υλικών. Παράλληλα έχει επεκτείνει δυναμικά την γκάμα των δραστηριοτήτων της στα συστήματα ενδοδαπεδίων καναλιών, στις γειώσεις και τα αντικεραυνικά συστήματα.
 • Arapidis

  arapidisΗ εταιρεία Arapidis ιδρύθηκε το 1969 από τον Μιχάλη Αραπίδη . Από την ίδρυση της η εταιρεία παραμένει μια κάθετη βιομηχανική μονάδα με ειδίκευση στην κατασκευή ποιοτικών μονάδων φωτισμού και φωτιστικών σωμάτων - υλικών για εσωτερική - εξωτερική χρήση.
 • LIDO

  lidologosmallΗ εταιρία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εξωτερικού χώρου. Σήμερα, 40 χρόνια από την ίδρυσή της, η LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων.
 •  Panduit 

  PANDUITH Panduit γεννήθηκε από την καινοτομία. Το 1955 ξεκινήσαμε το πρώτο μας προϊόν, Panduit Καλωδίωση Duct, μια νέα εφεύρεση που μοναδικά οργανωμένη καλωδίωση του πίνακα ελέγχου επέτρεψε νέα καλώδια να προστεθούν γρήγορα και τακτοποιημένα. Από εκείνη τη στιγμή Panduit εισήγαγε χιλιάδες επίλυση προβλημάτων νέα προϊόντα και παρέμεινε προσηλωμένη στην παροχή καινοτόμων ηλεκτρικά και δικτυακών λύσεων υποδομής.
 • VIOKAR

  viokarΗ VIOKAR είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1964 με στόχο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού. Σήμερα, μια ομάδα νέων ανθρώπων εργάζονται για την παραγωγή προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών.
 • NOWODVORSKI

  nowodvorskiΜια εταιρία φωτιστικών για σύγχρονες ιδεες και λυσεις για τον οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό με εξαιρετικής ποιότητας προιόντα. 
 • Luma Lighting

  lumaΜια ελληνική εταιρία παραγωγής και κατασκευής φωτιστικών. Με μοντέρνα σχέδια και γραμμές έχουν επανδρώσει αρκετούς χώρους εστίασης και κατοικίες.
 • WERMA

  wermaWERMA Signaltechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου για τις οπτικές και ακουστικές συσκευές σήματος. Η πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στη Γερμανία είναι πρωτοπόρος όσον αφορά την τεχνική και το μέλλον-fit καινοτομίες.
 • OMRON

  OMRON2Η εταιρεία OMRON δραστηριοποιείται στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς και στον τομέα των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων βιομηχανικής χρήσης.   Τα προïόντα της ταξινομούνται στις εξής κατηγορίες: 
  • Συστήματα Αυτοματισμού
  • Συστήματα Κίνησης (Inverter, Servo)
  • Αισθητήρια
  • Ασφάλεια Χειριστών
  • Συστήματα Ελέγχου & Μέτρησης
  • Υλικά Σύζευξης
 • Kraus & Naimer

  krausΗ Kraus & Naimer δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικών διακοπτών εκκέντρου κατασκευάζοντας περισσότερους από 4,3 εκατομμύρια διακόπτες ετησίως. Η K&N διαθέτει 19 εργοστάσια και 52 αντιπροσωπείες σε διάφορες χώρες του κόσμου.
 • Pemsa

  pemsaΗ εταιρία Pemsa ιδρύθηκε το 1969 στη Μαρδρίτη, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας συστήματα όδευσης καλωδίων. Βασικός σκοπός της από την αρχή ήταν η ανάπτυξη προϊόντων καινοτομίας, εύκολων στη χρήση δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια. Τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα για να δίνουν λύση σε προβλήματα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με έτοιμες λύσεις.
 • Siemens

  SIEMENS

  H Siemens ενισχύει διαρκώς την παρουσία της στην Eλλάδα και έχει ενσωματωθεί πλήρως στην οικονομία της χώρας μας. Oι εταιρείες του ομίλου Siemens προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες με άριστες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, ενώ στις σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες του ομίλου κατασκευάζονται προϊόντα υψηλής τεχνολογικής στάθμης που προορίζονται για την εγχώρια και την παγκόσμια αγορά.

 • COM

  comΗ εταιρία COM είναι μία νέα εταιρία στον χώρο του φωτισμού LED στην ελληνική αγορά. Παρόλα αυτά διαθέτει ανταγωνιστικά προιόντα τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή και ανταγωνίζεται σθεναρά μεγάλες εταιρίες στον χώρο του φωτισμού. Παρέχει και ιδιαίτερη αξιοπιστία στους πελάτες της καθώς καλύπτει τους λαμπτήρες της με 3 έτη εγγύηση.

 • Klockner Moeller

  moellerΗ εταρία Klockner Moeller συνεχίζει να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην παραγαωγή ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού. Σχεδόν όλες οι ελληνικές βιομηχανίες, νοσοκομεία και ξενοδοχεία είναι επανδρωμένα με τον πλήρως αξιόπιστο εξοπλισμό της Klockner Moeller. Αν και πλέον έχει συγχωνευτεί με την εταιρία EATON η Klockner Moeller συνεχίζει να αποτελεί πατρόν στην τεχνολογία του ηλεκτρολογικού υλικού για νέα πιο εξελιγμένα προιόντα. 

 • SCHNEIDER ELECTRIC
 • 3M
 • Schmersal
 • APC
 • Ελληνικά Καλώδια
 • Eaton
 • FEAM
 • Fluke Corporation
 • Geyer Hellas
 • HAGER
 • VIOKEF
 • KASSINAKIS SA
 • KNIPEX
 • ΚΟΥΒΙΔΗΣ
 • Legrand
 • Olympia Electronics
 • OSRAM
 • Pepperl + Fuch
 • Philips
 • RITTAL
 • GE Lighting
 • Carlo Cavazzi
 • Lovato Electric
 • Cooper Univel
 • sas
 • Unior
 • Nordex
 • CENTRAL
 • ΕΤΙ
 • Sirena
 • Tridonic
 • SchwabeSchwabe
 • ΒΙΟΚΑΛ
 • LAPP KABEL
 • IDEAL LUX
 • PLUMEN
 • PHOENIX CONTACT
 • Sofamel
 • KLAUKE
 • Cembre
 • COSMEC
 • ΜΑΒΙΚΑΛ
 • Weidmuller
 • ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ
 • Arapidis
 • LIDO
 • Panduit
 • VIOKAR
 • NOWODVORSKI
 • Luma Lighting
 • WERMA
 • OMRON
 • Kraus & Naimer
 • Pemsa
 • Siemens
 • COM
 • Klockner Moeller
ΑΙΓΑΛΕΩ
 • Θηβών 453, Αιγάλεω 122 43
 • +30 210 5907512
 • +30 210 5987704
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
 • Θηβών 220, Περιστέρι 121 34

 • +30 210 7105477

 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΛΙΣ Ε.Π.Ε.
Η «ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΛΙΣ» αντιπροσωπεύει εταιρείες που παρέχουν αξιόπιστα υλικά, υψηλών προδιαγραφών, τα οποία προορίζονται για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.
NEWSLETTER
Μείνετε ενημερωμένοι με τα newsletter μας!
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στο φυλλομετρητή σας και χρησιμοποιούνται για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης αλλά και για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας. Εφόσον συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε την χρήση cookies.